Het duurt nog een aantal maand, maar...
Door: maureenvaes
Blijf op de hoogte en volg Maureen
15 Maart 2011 | Nederland, Oegstgeest
De exacte datum voor vertrek weet ik overigens nog niet. Maar dat het nog een aantal maand duurt is zeker!
08 Oktober 2012 - 21:06
Sanne Vermeulen:
Dag Maureen,
Jij kent mij niet maar ik ben via de site van activity op jouw blog gekomen om eens ervaringen te lezen over au pair zijn!
Ik had eigenlijk een vraag over jouw inschrijving, hoelang van te voren ben jij gaan boeken? Ik kan uit je verslagen opmaken in maart 2011 en dat je in februari 2012 bent gegaan? Dus zo'n jaar van te voren haast?
Zit jij in het extraordinaire programma? Jij was nog niet afgestudeerd toen jij je hebt aangemeld, heb je dit later aangepast of kon je dit 'zo' aangeven zonder diploma?
Ik wil graag volgend jaar juli/augustus weg en het kriebelt ontzettend om te beginnen met de voorbereidingen nu maar ik wil eigenlijk weten van ervaringen uit eerste hand weten of het te vroeg is of niet.
Ik wilde je graag mailen, maar ik wist niet of dit via deze site kon.
Ik ben benieuwd naar je antwoord!
Groetjes Sanne Vermeulen
(sannevermeulen91@hotmail.com) -
09 Oktober 2012 - 00:54
Maureen :
Hey,
Ja ik ben Au Pair extraordinaire, maar was toen ik begon nog niet afgestudeerd. Dus ik kon het aangeven zonder diploma, zolang je die maar binnen hebt voor je gaat! Het duurt bij mij wel lang alles rond te krijgen, dus vroeg beginnen is geen probleem. Succes met alles regelen en laat me weten waar je terecht komt, want ik zit hier nog tot begin 2014! Ik zit ook op facebook als je dat makkelijker vind :)
Groetjes! -
09 Oktober 2012 - 14:36
Sanne Vermeulen:
Hey!
Bedankt voor je supersnelle antwoord. Ik zal je toevoegen op facebook, dat werkt inderdaad wat makkelijker, vragen heb ik vast nog genoeg!
Tof dat je mag verlengen trouwens!!
Groetjes Sanne