Inwerkweekje :)
Door: maureenvaes
Blijf op de hoogte en volg Maureen
12 Februari 2012 | Nederland, Oegstgeest
Meestal zijn deze ochtenden vrij, maar de hostmom ging vroeg naar Chicago dus de werkdag van Nicky en mij begon rond 8. Deze eerste dag heb ik meegekeken, maar ook al wat geholpen. Ook hebben we Eleanor naar ballet gebracht. Aan het eind van de dag gaf Nicky aan dat ze het prettig werken vond, maar dat ze voelde dat we overbezet leken te zijn. Dus ik stelde voor, zal ik anders morgenvroeg alleen werken, dat vonden de hostparents na overleg met haar ook goed.
Dinsdag
De eerste ochtend alleen met de jongens, dat ging best goed. Het was zoals een normale ochtend met een schema op een kinderdagverblijf. Wat ben ik blij met mijn ervaring bij al die kinderdagverblijven van B4kids! Het is echt leuk om te zien hoe anders de twee jongens zijn, maar ook hoe ze gezellig met elkaar omgaan. In de middag zijn we gezellig naar het park geweest en heb ik de kinderen van Celia ontmoet; Lauren en Jack. En de jongens hebben aan hun tuigjes gelopen, dat was echt een ramp! Met één is het nog wel te doen, maar twee is gewoon verschrikkelijk!
Woensdag
Weer een ochtend gezellig met de jongens.Jammer genoeg was het in de middag keihard aan het regenen. Dus onze plannen om naar de winkels te gaan lopen, gingen niet door.
In de avond naar de film geweest, Chronicle, echt een gave film!
Donderdag
Vanmiddag lekker wandelend naar de winkels en de supermarkt. Heb toen meteen lucky charms en mountain dew gehaald. Yumyumyum...
Vrijdag
Vandaag was Eleanor vrij en in de ochtend kwamen de schoonmaaksters. De jongens lagen nog maar een half uurtje in bed, dus om ruimte te maken voor de schoonmaaksters zijn Nicky en ik naar Old Town gegaan met de kinderen om de eendjes te voeren. Dat was erg gezellig. Ik heb toen ook geshopt bij de CVS, wat wel apart is, want je rekent alles af met een automatische kassa.
Na de lunch hebben de jongens nog een poging gedaan tot een dutje, maar dat lukte niet echt.
In de middag zijn we met z'n allen naar de speeltuin geweest, daar kwamen Celia en Lauren en Jack ook. Dat was erg gezellig, al vonden de kinderen de motregen wel een beetje erg.
In de avond zei Nicky dat ze het fijn had gevonden om met mij te werken en dat ze met een gerust hart de jongens aan mij overlaat. Dat gaf me echt een goed gevoel!