alweer twee weken verder... - Reisverslag uit Alexandria, Verenigde Staten van Maureen - WaarBenJij.nu alweer twee weken verder... - Reisverslag uit Alexandria, Verenigde Staten van Maureen - WaarBenJij.nu

alweer twee weken verder...

Door: maureenvaes

Blijf op de hoogte en volg Maureen

10 Maart 2012 | Verenigde Staten, Alexandria

Dutjes
Vorige week wilde ik gaan testen of de jongens van twee naar één dutje konden gaan. Zo zouden we een hele ochtend leuke dingen kunnen doen en konden ze lekker slapen na de lunch. Tot nu toe gaat het echt goed met één lang dutje na de lunch.

Weerpraatje
Het weer is overigens heerlijk lente-achtig. Een paar keer is het hier al rond de 20 graden geweest! Het zonnetje schijnt ook vrijwel elke dag. Dus ik heb lekker gewandeld met de jongens, maar ook met ze in de speeltuin gespeeld. Recht tegenover ons huis is namelijk een speeltuintje dat omringt is door hekken, wat echt heel handig is.

Autorijden
Jaja,tijdens de vorige blog was ik nog druk aan het 'oefenen'! Nu heb ik al drie keer in mijn eentje gereden en twee keer met de kids (naar ballet van Eleanor en naar de Social Security Office).

Muziek!!!!
Ja, ik heb een orkest gevonden en ik heb ook al een concert gehad! Het is een redelijk groot orkest, tussen de 70 en 80 muzikanten. Het niveau is ook best goed. Het enige wat ik heel vreemd vind is dat op de plek waar de saxen vaak zitten, de bas-sectie zit. Ik zit vlakbij de klarinetten (eng!) voor de hoorns en trompetten en gewoon tegenover de dirigente!

Credits en reizen!
Vanwege mijn visum (cultural exchange) moet ik een aantal studiepunten (credits) gaan verwerven dit jaar! Gelukkig is er iets genaamd Cultural Hiway, waarbij je een aantal lessen volgt en daarna op reis gaat!
Ik ga in april naar Philadelphia/The Amish Country en in juli ga ik naar Boston!

Partyyyy
Afgelopen weekend mijn eerste amerikaanse surprisebirthdayparty meegemaakt. Best leuk.
Vanavond is er een afscheidsfeestje voor Nicky en morgen is er het verjaardagsfeestje voor Eleanor. Partyweekend dus, ook al is het feestje vanavond wel dubbel. Want ik ga Nicky, ook al ken ik haar nog maar kort, zeker missen!