Bijna 2 maand! say what? - Reisverslag uit Alexandria, Verenigde Staten van Maureen - WaarBenJij.nu Bijna 2 maand! say what? - Reisverslag uit Alexandria, Verenigde Staten van Maureen - WaarBenJij.nu

Bijna 2 maand! say what?

Door: maureenvaes

Blijf op de hoogte en volg Maureen

28 Maart 2012 | Verenigde Staten, Alexandria

De dagen en weken vliegen langs me heen. Afgelopen weekend heb ik mijn 1e les van mijn 1e Cultural Hiway tour gehad. Ik ga hiermee naar Philadelphia en the Amish Country midden april. Het zijn lange lessen van 10 tot 4, maar gelukkig zijn het er 3.
Vorige week ben ik voor het eerst met de jongens naar een speeltuin geweest die binnen is. Ze waren allebei echt zichzelf; Everett ging meteen spelen en Russell stond op de deur te bonken dat hij weg wilde, keek toen even rond en later begon hij te spelen.
Ze hebben sinds afgelopen weekend echte schoentjes en moeten nog echt wennen aan de harde zooltjes, ze struikelen steeds. Zaterdag waren ze een dagje weg, toen ik ze weer zag op zondag merkte ik hoe ik ze al gemist had. Dat ik gehecht kon raken aan deze twee schatjes binnen 2 maand had ik verwacht, maar dat ik ze dan al na 1 dagje zou missen, niet.
En ohja, ik ben afgelopen vrijdag naar de kapper geweest, even heel wat anders :)
Hoe gaat het in het lente-achtige Nederland?