De tweede werkweek! - Reisverslag uit Alexandria, Verenigde Staten van Maureen - WaarBenJij.nu De tweede werkweek! - Reisverslag uit Alexandria, Verenigde Staten van Maureen - WaarBenJij.nu

De tweede werkweek!

Door: maureenvaes

Blijf op de hoogte en volg Maureen

24 Februari 2012 | Verenigde Staten, Alexandria

Maandag:
Het was President's day en ik had vrij. In de ochtend ben ik naar Smithsonian National Museum of Natural History. Ik was goed op tijd, een half uur voor de opening, dus ik ben lekker rond gaan lopen foto's wezen maken.
In het museum zelf heb ik lekker rondgelopen, veel foto's gemaakt, wat gegeten en toen nog wat rondgewandelt. Maar na 3 uur had ik het gezien, al heb ik nog niet alles gezien. Het geweldige is wel dat al die Smithsonian Musea gratis zijn.
Dus ik ging nog lekker even shoppen in het winkelcentrum Pentagon City. Daar een mooi buitje binnen gesleept.
Toen ik in de middag thuis kwam, was het vroege verjaardagskado van Eleanor al in huis. Een ontzettend schattige kitten genaamd Mouse.

Dinsdag:
Na een heerlijk ochtenddutje waar de jongens echt aan toe waren, gezellig gespeeld en bij Russell lag het hele aankleedkussen in bed, waar die gezellig op lag te relaxen. In de middag na een korter dutje Eleanor eerder opgehaald voor haar verjaardag en zodat ze in de middag al met Mouse kon spelen. Ze wilde eerst heel graag met haar broertjes in de speeltuin spelen. Wat echt leuk was, het zonnetje scheen en er stond maar een zacht windje. Toen we thuis kwamen ging ze gezellig met haar broertjes spelen. Daarna keek ik bij Mouse en gaf ik Eleanor een bak met eten om aan haar te geven. De jongens heb ik toen gevoerd zodat ze genoeg binnen hadden voor we naar het restaurant gingen voor de verjaardag van Eleanor.
We gingen naar een mexicaans restaurant, waar het eten echt heerlijk was! Ook vond ik het geweldig chill dat we continu water kregen en tortillachips met salsa, echt lekker! Het was echt gezellig.

Woensdag:
In het begin van de middag ging de bel, maar ik schonk er geen aandacht aan. Plots zag ik achter Nicky lopen en het was echt leuk om te zien hoe ze de jongens had gemist. Everett vloog ook op haar af, maar Russel greep me vast bij mijn been. Toen riep Nicky zijn naam en liep hij snel naar haar toe. Later in de middag kwam Celia met Lauren en Jack langs. Lauren wilde heel graag dat Eleanor opgehaald werd, zodat we met z'n allen naar het speeltuintje tegenover ons huis konden. Nicky heeft haar toen opgehaald en toen zijn we gewoon de straat overgestoken, lekker makkelijk en ook leuk. Vooral omdat het helemaal afgesloten kon worden met een hek.
Terwijl ik de jongens avondeten gaf, vroeg Eleanor of zij ook eten mocht. Maar ik verbrandde me aan haar abc-123's, dat is een soort vermicelli met gehakballetjes in een soort tomatensoepsaus (ja ik proef wat ik de kinderen te eten geef), zodat ze eerst haar doperwtjes kon opeten.

Donderdag:
Vanochtend waren de jongens lekker bezig, ook in bed lekker aan het kletsen met elkaar. Lekker op tijd geluncht en daarna hebben ze lang middagdutje gehad. Ik heb toen eerst rustig een babytvserie gekeken met ze. Mouse wilde er wel heel graag bij zijn, ze bleef maar miauwen achter de schuifdeur. Ik vond het alleen zo zielig hoe ze haar achter de bank joegen. En toen ik haar eindelijk te pakken had, werd ze bang van het enthousiast jeujjj-een-kitten-gekrijs van Everett. Toen Russel ook zelf achter de bank ging kruipen, besloot ik dat ik Mouse beter uit de kamer kon halen. Daarna relaxed met de jongens avondeten gehad.
In de avond ben ik naar de repetitie van een orkest gegaan. Wat een gezellig orkest en ook leuke, interessante en uitdagende muziek. Het leuke is, dat ik gewoon meteen mee mag doen en volgende week heb ik al een concert, echt top!
Heel blij kwam ik thuis; Nicky, Selma en Celia waren foto's aan het kijken, chips aan het eten en wijn aan het drinken. Dus ik dronk wat mee en at ook wat. Paar uur later in bed, kreeg ik plots buikpijn, waardoor ik slecht sliep.

Vrijdag:
Vanochtend werd ik met onwijze buikpijn wakker, het voelde alsof ik verhoging had en ook was ik heel erg misselijk. Ik dacht, dit word geen goede dag om te werken. Dus ik vroeg Nicky of zij misschien voor mij zou willen werken. Gelukkig wilde ze dat wel, daar was ik echt heel blij om. Gelukkig is de buikpijn al een stuk minder, de misselijkheid o.a. na een dutje helemaal weg.
Nu is een vriendin met haar zoontje, met een zeer laag immuunsysteem, op bezoek. Dus ik blijf lekker in mijn kamer om dat ventje niet ziek te maken. Dus ik ga lekker uitzieken dit weekend en zondag in de ochtend naar een EHBO-cursus.

• 10 Maart 2012 - 11:49

Ans Mooijenkind:

Hoi, Maureen, net het verslag van je eerste werkervaringen gelezen, leuk! Lieve ventjes, die je onder je hoede hebt. Je beweegt je daar in de regio al alsof je er hoort, zo te zien en te lezen. Ik houd je bij! Heel veel werk- en leefplezier, hartelijke groeten van Ans.